Vacancy: HR Adviseur (24-28 uur)

De Masévon Technology Group groeit en daarom zijn wij op zoek naar een HR Adviseur. Het betreft een nieuwe rol binnen onze organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de verdere opzet en ontwikkeling van HR binnen de organisatie. Een nieuwe rol biedt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief, die wat ons betreft ook onmisbaar zijn voor deze rol.

Vanuit je ondernemende instelling deel je de ambitie van Masévon om deel uit te maken van een groeiende organisatie, en lever je graag een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op HR gebied zijn:

 • Het opzetten van de Masévon Academy; hierbij hoort o.a. het in kaart brengen van de verschillende loopbaanpaden en benodigde opleidingen en de opzet van een competentiemanagementsysteem
 • Je geeft ondersteuning en input bij het voeren van functioneringsgesprekken
 • Voor de medewerkers ben je het eerste aanspreekpunt voor HR zaken en draag je hierbij zorg voor een goede communicatie en waar nodig voor een goede verslaglegging
 • Je biedt recruitment ondersteuning en bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor externe partijen en kandidaten. Je zorgt voor een eerste selectie van de kandidaten, bewaakt de voortgang van procedures en draagt ook zorg voor de administratieve afhandeling
 • Je verzorgt de administratieve en coördinerende werkzaamheden rond de aanname van nieuw personeel
 • Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsmarktcommunicatie via bijvoorbeeld social media en beurzen

Wie zoeken we?

Iemand met een duidelijke visie op HR, die het als een uitdaging ziet om dit meer handen en voeten te gaan geven binnen onze organisatie. Doordat je al een aantal jaar ervaring hebt opgedaan in een HR rol, ben je in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze rol.

Affiniteit met techniek is belangrijk. Daarnaast ben je iemand waar mensen gemakkelijk op af stappen en ben je je bewust van de zaken die spelen in je omgeving. Je bent van nature iemand die denkt in oplossingen en weet mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast wil je actief samen met ons bouwen aan de verdere groei van Masévon.

We vragen daarnaast:

 • Een afgeronde, relevante HBO/WO opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring hebt met de opzet van een Academy en/of competentiemanagementsysteem
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Mooi meegenomen is het als je:

 • Je ervaring hebt opgedaan in een technische MKB omgeving
 • Ervaring hebt met de opzet van een Academy en/of competentiemanagementsysteem
 • Kennis van de Engelse taal

Wat bieden wij?

Een jonge, ambitieuze high-tech organisatie met ondernemende, positieve collega’s die stuk voor stuk graag actief bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Masévon. Een goede werksfeer met humor, ‘het samen willen doen’ en een open cultuur is voor ons erg belangrijk en daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Klik dan op deze link om via indeed jouw CV en motivatie naar ons op te sturen. 

Manon Smellink van Talent Boeit verwerkt deze vacature.

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.