Vacancy: Technisch Inkoper

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan klanten in onder andere de speciaal machinebouw, proces- en coating industrie en de automotive. We zijn een snel groeiend bedrijf gekenmerkt door een dynamische en no-nonsense cultuur.

Eén van onze inkopers bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen ons inkoopteam.

Ons inkoopteam bestaat uit 3 medewerkers. Binnen dit team word je verantwoordelijk voor de inkoop binnen een deel van onze projecten. Je maakt hierbij actief deel uit van de projectteams. Door je kennis van zaken en je brede netwerk ben je in staat om vanuit jouw expertise het team te informeren en van alle benodigde input te voorzien. We zoeken iemand die vanuit zijn kennis en ervaring in staat is om een actieve rol op zich te nemen, zowel in de dagelijkse operatie als ook in verbeteringsprocessen. De huidige markt laat zich kenmerken als een dynamische markt, die vraagt om creativiteit en een sterke focus op relatieopbouw en –beheer.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met ervaring in een soortgelijke of aanverwante technische omgeving als de onze (machinebouw / metaal / (verspanende) industrie).

Wie je bent is echter zeker zo belangrijk; als MKB bedrijf zijn we constant in beweging, wat vraagt om een grote mate van flexibiliteit en praktisch inzicht. We zoeken daarnaast een teamplayer; je vindt het belangrijk om te weten wat er gebeurt in de organisatie en je wilt vanuit jouw positie ook een actieve bijdrage leveren.

Wat vragen we?

– Je hebt een technische opleiding op MBO/HBO niveau
– Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een inkoop- of aanverwante functie
– Je hebt kennis van en ervaring met ERP, bij voorkeur MKG
– Je hebt kennis van en ervaring met logistieke processen, nationaal en internationaal transport
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre
– Je denkt graag actief mee, bent nieuwsgierig, accuraat en relatiegericht (weet mensen aan je te binden)

Mooi meegenomen is het als je:
– Beschikt over een bestaand en actief netwerk binnen de constructie cq. verspanende industrie

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een jong, dynamisch team met een informele werksfeer. Als Technische Inkoper werk je intensief samen met de projectleiding en management. Daarnaast heb je veel contact met verschillende afdelingen voor een goede afstemming tijdens projecten. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan?
Stuur dan je CV en een korte motivatie aan: Björn Wesselink, Operationeel Manager, (vacancy@masevon.com).

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.