Working @ Masévon

Werken bij Masévon Technology is werken bij een flexibele en dynamische high-tech bedrijf. Je gaat werken in een no-nonsense cultuur en informele sfeer, waar ruimte is voor initiatieven en ontwikkeling. We besteden veel aandacht in het opleiden van ons personeel om zo jouw talenten goed te kunnen ontwikkelingen.

 

We zijn altijd op zoek naar WTB-engineers!

Als WTB Engineer ben je betrokken vanaf de start van een project en houd je je vervolgens bezig met de engineering en analytische onderbouwing van concept tot en met de uitwerking van een volledig constructiedossier. Je bent verantwoordelijk voor het laten slagen van het mechanische deel binnen onze projecten en daarvoor van begin tot eind zowel inhoudelijk als organisatorisch betrokken. Dagelijks werk je intensief samen met collega’s op de afdeling werktuigbouw, elektrotechniek en besturing, maar ook met de assemblageafdeling waar jouw projecten daadwerkelijk “tot leven worden gebracht”.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je werken in een no-nonsense cultuur en ondernemende, groeiende organisatie? Stuur dan je C.V. en korte motivatie naar vacature@masevon.com

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Else Oude Hendriksman, 0523-238560

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.