Vacature Factory Engineer

Fulltime

Ons bedrijf

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica-industrie, de coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 65 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur. We groeien snel en daarom willen we ook ons team van Factory engineers uitbreiden.

De functie

De Factory Engineer is verantwoordelijk voor de inrichting, ondersteuning en verbetering van het montageproces van mechatronische systemen of modules. Hierbij is het belangrijk dat de productiekwaliteit, – voortgang, – efficiency wordt geoptimaliseerd. Naast het implementeren van structurele verbetering ben je het technisch aanspreekpunt van de montage en verleen je technische ondersteuning ten behoeve van onze nationale en internationale klanten en leveranciers.

Je belangrijkste werkzaamheden:

  • Technische sparringpartner voor onze klanten, leveranciers, engineering en montage afdeling
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van onderdelen in de supply chain
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging tijdens het montage proces
  • Het bepalen en uitwerken van benodigde tooling tijdens het montage proces
  • Implementeren van Lean manufacturing principes

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je over een analytisch vermogen beschikt waarmee je systematisch kunt werken en planmatig gegevens verzameld en verwerkt. Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken. Verder ben je enthousiast, werk je overzichtelijk en heb je ervaring met klantgericht werken.

Daarnaast beschik je over;

  • Een HBO- of WO-diploma in bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek
  • Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Masévon Technology heerst een informele en no-nonsense cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte en flexibele lijnen tussen alle afdelingen. Ben jij de verbindende en stimulerende speler binnen ons team? Heb je geen moeite met tijdsdruk en deadlines? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Else Oude Hendriksman, HR-adviseur. Tel; 0523-238561 of via eoh@masevon.com

 

 

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.