Vacature Hardware Engineer E-Plan

Ons bedrijf

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica-industrie, de coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 65 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur. We groeien snel en daarom willen we ook ons team uitbreiden.

De functie

Als Hardware Engineer (E-plan) ben je betrokken bij het ontwerpen van de elektronische installaties van onze machines. Je maakt basis- en detailontwerpen van complete besturingsinstallaties en werkt dit uit tot complete besturingstekeningen. Je maakt calculaties voor warmte- en kabelberekeningen en je verwerkt wijzigingen en revisies in het tekenpakket.

Je belangrijkste werkzaamheden:

  • Ontwerpen en reviseren van E-plan schema’s
  • Analyseren van E-plan schema’s en tijdig knelpunten signaleren in de voortgang van het project
  • Ontwerpen van macro’s van vaak gebruikte details in E-plan
  • Ontwerpgegevens tijdig opleveren aan de Lead Engineer of Projectmanager

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je over een analytisch vermogen beschikt waarmee je systematisch kunt werken en planmatig gegevens verzameld en verwerkt. Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken. Verder ben je enthousiast, werk je overzichtelijk en heb je ervaring met klantgericht werken.

Daarnaast beschik je over;

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek
  • Certificaat van de cursus E-plan P8 Basis training deel 1
  • Kennis van de normen NEN 1010, NEN 3140, NEN 3140, IEC 60204 en IEC 61439
  • Ervaring en kennis over paneelbouw
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Masévon Technology heerst een informele en no-nonsense cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte en flexibele lijnen tussen alle afdelingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de kennis van E-plan verder uit te breiden.

Herken jij jou zelf in de bovenstaande functieomschrijving? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon Technology te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Elema, Senior Controls Engineer, Tel; 0523-238561 of via hel@masevon.com

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.