Vacature WTB Engineer

Fulltime

EngineerOns bedrijf

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, coating en zonnecel industrie en speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 65 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur. 
 
De functie
Als WTB Engineer ben je betrokken vanaf de start van een project en houd je je vervolgens bezig met de engineering en analytische onderbouwing van concept tot en met de uitwerking van een volledig constructiedossier. Je bent verantwoordelijk voor het laten slagen van het mechanische deel binnen onze projecten en daarvoor van begin tot eind zowel inhoudelijk als organisatorisch betrokken. Dagelijks werk je intensief samen met collega’s op de afdeling werktuigbouw, elektrotechniek en besturing, maar ook met de assemblageafdeling waar jouw projecten daadwerkelijk “tot leven worden gebracht”.
 
Wat verwachten we van jou?
We verwachten dat analytisch en resultaatgericht bent, maar daarnaast ook zorgvuldig te werk gaat. Je bent communicatief sterk en weet de eisen van een project te vertalen naar mechanische ontwerpen. Een gedreven en proactieve houding worden hierbij gestimuleerd. Je bent een teamplayer, maar bent ook in staat om zelfstandig te kunnen werken. 
 
Daarnaast beschik je over:
-          Een HBO en/of WO Werktuigbouwkunde diploma;
-          Ervaring en kennis van SolidWorks is een pré
-          Kennis van (fijn) mechanische constructieprincipes
 
Wat hebben we jou te bieden?
Bij Masévon Technology heerst een informele en no-nonsense cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte en flexibele lijnen tussen alle afdelingen. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren. Ben jij de WTB Engineer die wij zoeken? Heb je geen moeite met tijdsdruk en deadlines? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com
 
Contact
 Voor meer informatie kun je contact opnemen met Else Oude Hendriksman, HR-adviseur? Tel; 0523-238560 of via eoh@masevon.com.
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.